Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Για τη συνέχιση της Απεργίας

"Συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα διαρκείας με απεργία Δευτέρα -Τρίτη (23,24/9), νέες Συνελεύσεις την Τρίτη και Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ την Τετάρτη"

Αυτή είναι η απόφαση της χθεσινής ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας. Η Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων εκτιμά ότι η πρόταση αυτή είναι αναντίστοιχη με τις ανάγκες του αγώνα διάρκειας που έχουμε ξεκινήσει. Υποστηρίξαμε την πρόταση για συνέχιση των 5ήμερων απεργιών σε κοινό απεργιακό βηματισμό με όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του κινήματος, πρόταση που στη χθεσινή πανελλαδική συνέλευση υποστηρίχθηκε από το 65,7% (για να περάσει χρειαζόταν 66,66%...)

Η Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων καλεί τους συναδέλφους-ισσες να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους. Ξεπερνώντας όλες εκείνες τις φωνές που ποτέ δεν πίστεψαν στη δυνατότητα της νίκης, τις φωνές της "διαπραγμάτευσης" και της μοιρολατρίας, να πλαισιώσουν με περισσότερο πάθος και μαχητικότητα τη δράση των απεργιακών επιτροπών στο δρόμο της άνευ προηγουμένου επιτυχίας της απεργίας της προηγούμενης βδομάδας, το μόνο δρόμο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα.


Το απεργιακό πρόγραμμα για τα Γιάννενα διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 22/9
Συνέλευση της Απεργιακής Επιτροπής, 19:30 στα Λιθαρίτσια

Δευτέρα 23/9
Δράσεις της απεργιακής επιτροπής έξω από τα σχολεία και
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (συγκέντρωση στις 12:00 στην Ακαδημία)
Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην κεντρική πλατεία (19:00)

Τρίτη 24/9
Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ-Ι για τη συνέχιση του αγώνα (η ώρα θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα)

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!